Lep pozdrav vsem ljubiteljem (rekreativnega) kolesarstva, predvsem pa Poljanske doline!

Nekateri ste pridni, na kolesu se razume, že od zime, spet drugi ste uspeli ujeti nekaj toplih dni že v marcu, tisti bolj na "ziher" pa ste čakali na prvi mesec brez R-ja, na maj. Kaj naj rečemo Vam, ki ste morda ravno te dni letos prvič preizkusili svojo zadnjico?

Tudi letos, za vse prej naštete, lokalni organizatorji kolesarskih vzponov v Poljanski dolini organiziramo POKAL POLANSKIH PUKLOV (krajše PPP), pokal kolesarskih vzponov po najbolj znanih kolesarskih PUKLIH Poljanske doline. 

Stari vrh, Pasja ravan, Javorč in Blegoš so že stalnica v koledarju PPP. Ker pa Poljanci radi pogledamo v širni svet, smo letos v svoj krog sprejeli tudi VZPON NA LUBNIK, kolesarsko meko za škofjeločane. Iz Lubnika pa se, lahko verjamete, odpre spet povsem nov pogled na škofjeloško hribovje in osrednjo Slovenijo. 

Seveda še naprej velja, da so vse kolesarske prireditve na poljanske pukle samostojne, s svojimi Področjemi, svojimi nagradami, svojo dušo. Nudi pa Vam PPP skupno točkovanje vseh vzponov, brez dodatnih stroškov in prijavnin, cenejšo paketno prijavo na vse pukle, dodatno možnost spoznavanja neštetih kolesarskih poti, pa tudi dodatne nagrade najboljšim. 

Informacije o posameznem vzponu boste preko sezone PPP lahko dobili na spletnih straneh posameznega organizatorja, sam Pokal polanskih puklov pa je centralno predstavljen na spletni strani WWW.SDMH.SI

Vabljeni torej tudi letos v Poljansko dolino, tako tisti, ki kolesarite na rezultat kot tudi tisti, ki so Vam tovrstni dogodki predvsem priložnost spoznavanja prelepe narave in kolesarskih sotrpinov. Morda se kasneje vrnete na kakšno kolesarsko turo s prijatelji, z družino. 

Se vidimo na prvem PUKLU sezone, v soboto 19.7.2014 nas v Športnem društvu Poljane vabijo, da se podamo na STARI VRH. 
Teden dni zatem pa že drugi PUKL, PASJA RAVAN (ŠD Špik Lučine), letos v popoldanski izvedbi!

Niko Stržinar, www.sdmh.si

v imenu so-organizatorjev Pokala polanskih puklov

Športno društvo Poljane

Športno društvo Špik Lučine

Športno društvo Sv. Urban

Športna zveza Škofja Loka

Športno društvo Marmor Hotavlje

in Timing Poljane

RAZPIS - klik.

 

 

.