Franja 2013

More
pred 9 let 2 tednov #1 od oTTo
Franja 2013 was created by oTTo
Živ!

Bomo kej pokomentirali letošnjo Franjo, ali bomo šli s tokom naprej? Sam imam nekaj opazk, a jih prihranim za kasnejši čas. Obljubim, da mnenja ne bom spreminjal. :(

lp,oTTo

Shut up & ride!

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

More
pred 9 let 2 tednov #2 od Oxijan
Replied by Oxijan on topic Franja 2013
Super je bilo. Bil sem prvič in priznati moram, da sem zelo prijetno presenečen. Dasiravno so imeli nekateri nekaj pripomb glede organizacije, sem bil sam z njo zadovoljen. Vreme nam je šlo na roko, le pihalo bi lahko manj, ampak tako pač je. Je bilo pa vsekakor adrenalinsko, predvsem do vrhniškega klanca (gneča pa to, :laugh: ).

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

More
pred 9 let 2 tednov #3 od malizec
Replied by malizec on topic Franja 2013
Jaz sem bil zadovoljen, da sem prisel se enkrat vec skozi brez, da bi bil udelezen v kakem padcu. Bilo jih je kar nekaj. Pa se niti ne cudim, ko toliko kolesarjev vozi po plocnikih, da bi se prerinili v ospredje. Drugi spet dobijo idejo, da bi blo pametno kaj pojesti, medtem ko se skupina premika s hitrostijo 50 km/h, in meni nic tebi nic brez rok na balanci, sredi skupine, sarijo po zepih v upanju da jim je ostala se kaka cokoladica. Glede na stanje nasiih cest, ko je vsakih 10m ena luknja sredi ceste, smrtno nevarno pocetje.

Glede organizacje me je motil predvsem komisar na motornem kolesu, ki se je med idrijo in odcepom za cerkno prerival v ospredje in se ni prevec oziral na klolesarje. Na spustu iz Kladja je pa tudi cakalo eno presenecnje, ko je neko parkiral svoj avto izza nepreglednega ovinka, ce bi slucajno voznik odprl vrata avta, bi bila cela stala.

Aha, se to, upam, da so bidioni, ki so leteli vsevprek na travnike in v struge rek, bio razgradljivi.

Ko sem gledal slike iz raznih tock, sem dobil obcutek, da so elite tekmovalci spet nkoliko krojili usodo na tekmi. Ne da bi se kaj prevec pritozeval, osebno imam mesane obcutke glede tega. Po eni strani je fajn da lahko malo predahnes in prides k sebi. Po drugi strani pa, ce bi bil v begu, in ti potem prikljuci skupina na celu z nekaj profiji, ne bi bil ravno prevec zadovoljen.

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

More
pred 9 let 2 tednov #4 od blaz
Replied by blaz on topic Franja 2013

malizec napisal: Drugi spet dobijo idejo, da bi blo pametno kaj pojesti, medtem ko se skupina premika s hitrostijo 50 km/h, in meni nic tebi nic brez rok na balanci, sredi skupine, sarijo po zepih v upanju da jim je ostala se kaka cokoladica.


Te 'samozavesti' kolesarjev jaz nisem nikoli razumel. :unsure:
Par primerov brez rok sredi grupe sem tudi sam opazil, ampak očitno ob teh dejanjih folk ne razmišlja o posledicah tistih ki se peljejo za in ob njih, če mu je že mar zase :P
Drugače pa nervozna dirka tko k vsako leto. Zanimivo, da se je prva grupa po Vrhniškem klancu tako z lahkoto pustila ujeti.. Kako to da ni nihče velku ?

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

Moderatorji: oTToBorutVJaniP

Ta mesec

Ni dogodkov